Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ" Μ’ ένα λόγο, να διαφυλάσσετε την ειρήνη και την αγάπη μέσα στην οικογένεια, συγκαταβαίνοντας υπομονετικά προς την ψυχική του αδυναμία. "


Αγαπητή εν Κυρίω Ν.!Το αίτημα για προσευχή το εκπληρώνω κι ο Θεός να σας δίνει σοφία και υπομονή, ώστε να διαφυλάξετε την οικογένειά σας και την αγάπη μέσα σε αυτή. Δεν χρειάζεστε να γίνεστε κάποια άλλη από αυτή που αγάπησε ο σύζυγος. Πρέπει και να ντύνεστε με γούστο και να χτενίζεστε όπως ταιριάζει στο πρόσωπο σας και όλα τα υπόλοιπα, αφού δεν είστε μοναχή. Πρέπει να έχετε κοινά ενδιαφέροντα με τον σύζυγό σας και να μην τον συγχύζετε με την επιδεικτική σας  θρησκευτικότητα, αλλά να τηρείτε σε όλα το μέτρο και να λαμβάνετε υπόψη σας την πνευματική ασθένεια που τον έχει κυριεύσει. Να προσεύχεστε γι’ αυτόν μυστικά.


Μ’ ένα λόγο, να διαφυλάσσετε την ειρήνη και την αγάπη μέσα στην οικογένεια, συγκαταβαίνοντας υπομονετικά προς την ψυχική του αδυναμία. 

Η πίστη θα έρθει μέσα του ως απάντηση στους δικούς σας κόπους και τη σοφή συμπεριφορά σας σε όλα. Ο Α. θα γνωρίσει τη μαμά του όταν μεγαλώσει, αλλιώς θα σας είναι δύσκολο να συγκρατήσετε εντός ορίων τον γιο σας. Όπως και ο Β. σας. δεν θα μπορέσει να βιώσει όπως πρέπει τη θρησκευτικότητά σας. την εξωτερική προς το παρόν.


0 Κύριος να σας φυλάξει και να σας βοηθήσει!


 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: