Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ"Όμως κοιτάξτε: ο ένας με τον υπολογιστή εκδίδει λειτουργικά βιβλία, ενώ ο άλλος κάτι άπρεπο. Μήπως θα δικάσουμε τον υπολογιστή; Λοιπόν, Ν., το πρόβλημα είναι σύνθετο. "
Αγαπητή εν Κυρίω Ν.!Έλαβα το γράμμα σας. Στους συλλογισμούς και τις επιθυμίες σας υπάρχει και κακή ιδιότητα, που ονομάζεται «Εγώ ». Αλλά η σωτηρία δεν βρίσκεται σε αυτό, αλλά στην εκπλήρωση του θελήματος του Θεού.
Ακριβώς αυτό το θέλημα του Θεού καθόρισε για σας να είστε μητέρα τεσσάρων ιπποτών, που για την ενήλικη ζωή πρέπει να τους προετοιμάσετε εσείς και κανείς άλλος - να τους δώσετε να καταλάβουν τον σκοπό της και τους δρόμους που οδηγούν προς τον σκοπό. Εάν ο Κύριος καθόρισε να ζούμε στην εποχή των υπολογιστών, μπορούμε τάχα εμείς να περιφράξουμε τα παιδιά μας από όσα ζουν οι γύρω τους;Όμως κοιτάξτε: ο ένας με τον υπολογιστή εκδίδει λειτουργικά βιβλία, ενώ ο άλλος κάτι άπρεπο. Μήπως θα δικάσουμε τον υπολογιστή; Λοιπόν, Ν., το πρόβλημα είναι σύνθετο. Σε σας την ίδια ακόμη απομένει να συνειδητοποιήσετε και να καταλάβετε ότι ο Θεός δεν μπορεί, δεν πρέπει να υψωθεί ανάμεσα σε σας και τα παιδιά σας.Πόσο νου, τακτ, ζωντανή αγάπη είναι απαραίτητο να έχετε, ώστε να μη χάσετε τους γιους και να τους οδηγήσετε στον Θεό! Για ποιο σπήλαιο μιλάτε; Εδώ πρέπει κυριολεκτικά να κάτσετε η ίδια στον υπολογιστή, ώστε να μιλάτε και για τον Θεό στη γλώσσα και το επίπεδο των ιδεών των παιδιών σας. Διότι και ο υπολογιστής εφευρέθηκε με το θέλημα του Θεού.
Μήπως δεν ξέρουμε την ευχή: «... χωρίς εμού ού δύνασθε ποιείν ουδέν...»; 


Να προσεύχεστε για τα παιδιά, να τους δείχνετε τα ίχνη της πρόνοιας του Θεού στη ζωή να τους δείχνετε πως Αυτός είναι ο δημιουργός της ζωής. Ότι εσείς συνειδητοποιήσατε ως ενήλικη, αυτά πρέπει να το δουν και να το καταλάβουν όσο ακόμα είναι παιδιά. Τι κόπος! Να φοβάστε όμως, μην παραδώσετε ανεξέλεγκτα τα παιδιά στην τηλεόραση και στον δρόμο. Τώρα να τους εξηγείτε όχι για τον Θεό, αλλά για τη ζωή, η οποία μπορεί να είναι μαζί με τον Θεό και χωρίς τον Θεό.0 Θεός να σας δώσει σοφία! Σας ευλόγησα όλους.
 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: