Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ " Εάν μου είχατε γράψει πριν τον γάμο, δεν θα σας συμβούλευα να παντρευτείτε, αλλά τώρα απλά θα σιωπήσω."
Αγαπητή εν Κυρίω Β.!Με την αρρώστια σας ποιος μπορεί να σας εγγυηθεί ευημερία; Η οικογένεια καθ’ εαυτή προϋποθέτει γέννηση παιδιών. Υπάρχει προσευχή γι’ αυτό στην ακολουθία του στεφανώματος, ώστε να πάρουν οι νεόνυμφοι την ευλογία του Θεού για τεκνογονία.


Αλλά προϋποτίθεται ότι είναι υγιείς.


Τι μπορώ να σας πω; Εάν μου είχατε γράψει πριν τον γάμο, δεν θα σας συμβούλευα να παντρευτείτε, αλλά τώρα απλά θα σιωπήσω. 0 σταυρός σας είναι βαρύς, μόνο αυτό. Όλα βρίσκονται σε αντίθεση. 0 γάμος γίνεται πλήρης οικογένεια με την έλευση των παιδιών και στις χριστιανικές οικογένειες όχι με την έλευση ενός παιδιού, αλλά με όσα δώσει ο Θεός. Η παιδοκτονία, η θανάτωση των παιδιών, υπόσχεται τις βασάνους του Άδου ακόμη και στη γη όχι μόνο στο μέλλον.


Να προσεύχεστε στην Παναγία Θεοδωρόφσκαγια και στους γονείς της τους αγίους και δικαίους Ιωακείμ και Άννα, και στους γονείς του αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, τους αγίους και δικαίους Ζαχαρία και Ελισάβετ.
Να προσεύχεστε στον Θεό και παραδώστε τον εαυτό σας στο άγιο θέλημά Του.


 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: