Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ "Να ευχαριστείτε τον Θεό, που σας έβγαλε από το σκοτάδι της απώλειας. Οι δυσκολίες του βίου και η φτώχεια δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την πνευματική πτωχεία, στην οποία βρισκόσασταν."
Αγαπητή εν Κυρίω Ν.!


Στις ερωτήσεις σας απαντά ο πνευματικός πατέρας. Άλλος δρόμος για να βγείτε από τα αδιέξοδα προς το παρόν δεν υπάρχει. Να προσεύχεστε, να ζητάτε το έλεος του Θεού.


Μόνο ένα πράγμα θα σας συμβούλευα να σκεφτείτε σοβαρά: τις σχέσεις σας με τον πρώην σύζυγό σας.


Όχι, αγαπητή μου, μεταξύ του συζύγου και της συζύγου αδελφικές σχέσεις δεν μπορούν να υπάρχουν. Η προσέγγισή σας δεν τον βοηθά καθόλου, αντιθέτως, είναι ερέθισμα, το οποίο τον ωθεί σε διάφορες άνομες πράξεις.


Γι’ αυτό πρέπει να λύσετε πρωτίστως αυτό το πρόβλημα: ή νομιμοποιήστε τις σχέσεις μαζί του και ζήστε όποιος πρέπει ως σύζυγοι, ή φύγετε και δώστε του την ελευθερία να τακτοποιήσει τη ζωή του. Αγαπητή μου, αυτό το θέμα είναι σοβαρό και δεν πρέπει να σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας.Για τη μαμά και για τα παιδιά να προσεύχεστε.


Να ευχαριστείτε τον Θεό, που σας έβγαλε από το σκοτάδι της απώλειας. Οι δυσκολίες του βίου και η φτώχεια δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την πνευματική πτωχεία, στην οποία βρισκόσασταν.
Ο Θεός να σας δώσει σοφία και να σας ενισχύσει.

 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.Δεν υπάρχουν σχόλια: