Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ "Απαγορεύεται να ζείτε έτσι. Η αγάπη τριών είναι αμαρτία μεγάλη. ..... Αλλά και οι τιμωρίες για την απάτη της θα έρθουν γρήγορα από τον Θεό: είναι οι σύγχρονες βαριές ασθένειες. "
Αγαπητέ εν Κυρίω Μ.!Απαγορεύεται να ζείτε έτσι. Η αγάπη τριών είναι αμαρτία μεγάλη. Σεις χρειάζεται να βάλετε τα δυνατά σας, ώστε να διαφυλάξετε την οικογένεια. 


Το πιο σημαντικό σε αυτές τις προσπάθειες είναι η προσευχή για τη σύζυγο και η συχνή θεία Κοινωνία. Όμως ας κάνει εκείνη την επιλογή, αφού τα σκεφτεί όλα καλά. Μιλήστε μαζί της: αφού δεν έχει καμία ελπίδα να δημιουργήσει νέα οικογένεια.


Επομένως, πρέπει να σκεφτεί καλά, προτού διαγράψει όλη τη ζωή της στη γη και ριχτεί στον λάκκο της απώλειας. Αλλά και οι τιμωρίες για την απάτη της θα έρθουν γρήγορα από τον Θεό: είναι οι σύγχρονες βαριές ασθένειες. Διότι, όταν αυτό συμβεί, δεν θα έχει κανένα να της δώσει ένα ποτήρι νερό. Δείξτε της αυτό το γράμμα μου.


 Θα προσεύχομαι για τους δυο σας. Τόσο τρομερή σκότιση σε τέτοια ηλικία, ενώ ο θάνατος πλησιάζει. Πού θα πάμε; Αφού αυτά τα βάσανα, που μας βρήκαν τώρα, είναι ήδη τα πρόθυρα του άδη. Τι έπεται; Σκεφτείτε.

 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: