Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΑΤΗΡ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΕΣΤΙΑΝΚΙΝ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ "Με βάση τους κανόνες της Εκκλησίας, μπορείτε να δημιουργήσετε άλλη οικογένεια, να στεφανωθείτε ξανά επ’ αυτού, δεν υπάρχει αμαρτία για σας, διότι η Εκκλησία παίρνει πάντοτε υπό την προστασία της τον θιγόμενο."

Αγαπητή εν Κυρίω Λ.!


Με βάση τους κανόνες της Εκκλησίας, μπορείτε να δημιουργήσετε άλλη οικογένεια, να στεφανωθείτε   ξανά επ’ αυτού, δεν υπάρχει αμαρτία για σας, διότι η Εκκλησία παίρνει πάντοτε υπό την προστασία της τον θιγόμενο. Δεν είστε σεις ο πρωτεργάτης της διάλυσης της πρώτης οικογένειας και γι' αυτό ο κανόνας, που σας έδωσε ο ιερέας, αγγίζει μόνο τον πρώην άνδρα σας, όχι εσάς.Σχετικά με τον Β. μη βιάζεστε. Τώρα έχετε πικρή πείρα, αλλά αυτή (η πείρα) είναι και κάτι καλό, είναι η κληρονομιά σας, ώστε να μην κάνετε πάλι λάθος. Να επικοινωνείτε, να είστε φίλοι, να γνωρίσετε ο ένας τον άλλο. Όταν καταλάβετε ότι η ψυχή του είναι κοντά στον χριστιανισμό, κάντε το αποφασιστικό βήμα. Προς το παρόν να προσεύχεστε γι’ αυτόν. 


Επίσης να μην ξεχνάτε ότι στη γη δεν υπάρχει τίποτα ιδεώδες, να είστε αυστηρότερη με τον εαυτό σας και πιο συγκαταβατική με τους άλλους.

Ο Κύριος να σας βοηθήσει.

 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ. ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: